اهل بیان: تفاوت بین نسخه‌ها

از دایره المعارف فرق اسلامی
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۲: سطر ۲:
 
همان [[بابیه]].  
 
همان [[بابیه]].  
  
پیروان سید [[علی محمد شیرازی]] معروف به باب، خود را به این نام می خوانند؛ چرا که وی دو کتاب به صورت کتاب پیغمبران تألیف کرد و هر دو را بیان نامید و هر دو را هم ناتمام گذاشت. او تکمیل آن دو را به عهده وصیش [[میرزا یحیی نوری یحیی صبح ازل]]، واگذار کرد. باب دوره خود را دوره بیان و دوره قبل از خود را (از عصر [[پیامبر صلی الله علیه و آله]] تا عصر باب) دوره فرقان ( [[قرآن]] ) نامیده است.  
+
پیروان سید [[علی محمد شیرازی]] معروف به باب، خود را به این نام می خوانند؛ چرا که وی دو کتاب به صورت کتاب پیغمبران تألیف کرد و هر دو را بیان نامید و هر دو را هم ناتمام گذاشت. او تکمیل آن دو را به عهده وصیش میرزا یحیی نوری [[یحیی صبح ازل]]، واگذار کرد. باب دوره خود را دوره بیان و دوره قبل از خود را (از عصر [[پیامبر صلی الله علیه و آله]] تا عصر باب) دوره فرقان ( [[قرآن]] ) نامیده است.  
  
 
رک: [[بابیه]].  
 
رک: [[بابیه]].  
  
 
== پانویس ==
 
== پانویس ==

نسخهٔ ‏۲۸ مهٔ ۲۰۱۸، ساعت ۲۳:۵۵

همان بابیه.

پیروان سید علی محمد شیرازی معروف به باب، خود را به این نام می خوانند؛ چرا که وی دو کتاب به صورت کتاب پیغمبران تألیف کرد و هر دو را بیان نامید و هر دو را هم ناتمام گذاشت. او تکمیل آن دو را به عهده وصیش میرزا یحیی نوری یحیی صبح ازل، واگذار کرد. باب دوره خود را دوره بیان و دوره قبل از خود را (از عصر پیامبر صلی الله علیه و آله تا عصر باب) دوره فرقان ( قرآن ) نامیده است.

رک: بابیه.

پانویس