ادریه: تفاوت بین نسخه‌ها

از دایره المعارف فرق اسلامی
پرش به: ناوبری، جستجو
سطر ۴: سطر ۴:
 
ظاهراً این فرقه منسوب به لغت ادری به معنی داناتر و آگاه تر است.  
 
ظاهراً این فرقه منسوب به لغت ادری به معنی داناتر و آگاه تر است.  
  
[[آیت الله سید مهدی روحانی]] بدون ذکر هیچ امری که بتواند نشانگر جزئیات مطلب باشد، این نام را به نقل از [[دائرة المعارف الاسلامیة]] ذکر کرده است. از آن جا که مسلماً منبع وی، ترجمه عربی EI2 بوده است و این مجموعه به طور ناقص و تا حرف شین در پانزده جلد به چاپ رسیده، نمی تواند این نام برگفته از مقاله [[غلاة]] باشد. در مجموعه [[دائرة المعارف الاسلامیة]] به واژه های «ادریه، [[ازدریه]] و [[ازوزیه]]» اشاره نشده است.  
+
[[آیت الله سید مهدی روحانی]] بدون ذکر هیچ امری که بتواند نشانگر جزئیات مطلب باشد، این نام را به نقل از [[دائرة المعارف الاسلامیة]] ذکر کرده است. از آن جا که مسلماً منبع وی، ترجمه عربی EI2 بوده است و این مجموعه به طور ناقص و تا حرف شین در پانزده جلد به چاپ رسیده، نمی تواند این نام برگفته از مقاله [[غلاة (غلات، غلاة)|غلاة]] باشد. در مجموعه [[دائرة المعارف الاسلامیة]] به واژه های «ادریه، [[ازدریه]] و [[ازوزیه]]» اشاره نشده است.  
  
 
== پانویس ==
 
== پانویس ==

نسخهٔ ‏۳۰ آوریل ۲۰۱۸، ساعت ۰۰:۴۸

این کلمه در مقالة لویی ماسینیون بر عده ای از غلاة اطلاق شده، و احتمال دارد که مصحف « ازدریه »یا « ازوزیه » باشد.

ظاهراً این فرقه منسوب به لغت ادری به معنی داناتر و آگاه تر است.

آیت الله سید مهدی روحانی بدون ذکر هیچ امری که بتواند نشانگر جزئیات مطلب باشد، این نام را به نقل از دائرة المعارف الاسلامیة ذکر کرده است. از آن جا که مسلماً منبع وی، ترجمه عربی EI2 بوده است و این مجموعه به طور ناقص و تا حرف شین در پانزده جلد به چاپ رسیده، نمی تواند این نام برگفته از مقاله غلاة باشد. در مجموعه دائرة المعارف الاسلامیة به واژه های «ادریه، ازدریه و ازوزیه» اشاره نشده است.

پانویس