مادلونگ: تفاوت بین نسخه‌ها

از دایره المعارف فرق اسلامی
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «پروفسور ویلفرد مادلونگ در 26 سپتامبر 1930 مطابق 5 دی 1309 در شهر اشتوتگارت آل...» ایجاد کرد)
 
 
(یک نسخهٔ متوسط توسط کاربر دیگری نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
پروفسور ویلفرد [[مادلونگ]] در 26 سپتامبر 1930 مطابق 5 دی 1309 در شهر [[اشتوتگارت]] [[آلمان]] متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی و متوسطه به دانشگاه [[قاهره]] رفت و از آنجا در سال 1953 به اخذ لیسانس در تاریخ و ادبیات اسلامی نائل گشت. وی سپس به تحصیلات عالی در موطن خود ادامه داد و در سال 1957 از دانشگاه‌هامبورگ درجه دکتری در مطالعات اسلامی دریافت کرد. [[مادلونگ]] رساله دکتری خود را تحت نظر اسلام شناسان مشهور [[آلمان]]ی یعنی اشتروتمان و اشپولر به پایان رسانید. [[مادلونگ]] سه سال وابسته فرهنگی سفارت [[آلمان غربی]] در [[بغداد]] بود و سپس زندگی علمی خود را در زمینه اسلام شناسی به شرح زیر ادامه داد: 1930 استادیار مطالعات اسلامی در دانشگاه تگزاس در اوستین؛ 1964ـ1969 استادیار و دانشیار مطالعات اسلامی در دانشگاه شیکاگو؛ 1969ـ1978 استاد اسلام شناسی در دانشگاه شیکاگو؛ 1978ـ1998 استاد کرسی Laudian در عربی و مطالعات اسلام در دانشگاه [[آکسفورد]]. در خور ذکر است که این کرسی، عالی ترین کرسی اسلام شناسی در [[انگلستان]] و یکی از مهم ترین کرسی‌ها از نوع خود در جهان است. تدریس عربی در سطح عالی نیز جزو شرایط این کرسی است. [[مادلونگ]] به عنوان استاد مدعو در دانشگاه کلمبیا و بسیاری دیگر از دانشگاه‌های [[آمریکا]] و [[اروپا]] تدریس کرده است. وی عضو تعداد زیادی از مجامع بین المللی اسلام شناسی است و مرتباً در مجامع و کنفرانس‌های بین المللی شرکت مي‌کند. شماری از پژوهش‌های وی به زبان فارسی نیز ترجمه شده است. (سایت اطلاع رسانی آل البیت به نقل از کتاب جانشینی محمد منتشرشده از سوی آستان قدس رضوی)
+
پروفسور ویلفرد [[مادلونگ]] در 26 سپتامبر 1930 مطابق 5 دی 1309 در شهر [[اشتوتگارت]] [[آلمان]] متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی و متوسطه به دانشگاه قاهره رفت و از آنجا در سال 1953 به اخذ لیسانس در تاریخ و ادبیات اسلامی نائل گشت. وی سپس به تحصیلات عالی در موطن خود ادامه داد و در سال 1957 از دانشگاه‌هامبورگ درجه دکتری در مطالعات اسلامی دریافت کرد. مادلونگ رساله دکتری خود را تحت نظر اسلام شناسان مشهور آلمانی یعنی [[اشتروتمان]] و [[اشپولر]] به پایان رسانید. مادلونگ سه سال وابسته فرهنگی سفارت [[آلمان غربی]] در [[بغداد]] بود و سپس زندگی علمی خود را در زمینه اسلام شناسی به شرح زیر ادامه داد: 1930 استادیار مطالعات اسلامی در دانشگاه تگزاس در اوستین؛ 1964ـ1969 استادیار و دانشیار مطالعات اسلامی در دانشگاه شیکاگو؛ 1969ـ1978 استاد اسلام شناسی در دانشگاه شیکاگو؛ 1978ـ1998 استاد کرسی Laudian در عربی و مطالعات اسلام در دانشگاه آکسفورد. در خور ذکر است که این کرسی، عالی ترین کرسی اسلام شناسی در [[انگلستان]] و یکی از مهم ترین کرسی‌ها از نوع خود در جهان است. تدریس عربی در سطح عالی نیز جزو شرایط این کرسی است. مادلونگ به عنوان استاد مدعو در دانشگاه کلمبیا و بسیاری دیگر از دانشگاه‌های [[آمریکا]] و [[اروپا]] تدریس کرده است. وی عضو تعداد زیادی از مجامع بین المللی اسلام شناسی است و مرتباً در مجامع و کنفرانس‌های بین المللی شرکت می کند. شماری از پژوهش‌های وی به زبان فارسی نیز ترجمه شده است. (سایت اطلاع رسانی آل البیت به نقل از کتاب جانشینی محمد منتشرشده از سوی آستان قدس رضوی)
  
  
 
==پانويس==
 
==پانويس==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ ژوئیهٔ ۲۰۱۸، ساعت ۰۱:۴۱

پروفسور ویلفرد مادلونگ در 26 سپتامبر 1930 مطابق 5 دی 1309 در شهر اشتوتگارت آلمان متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی و متوسطه به دانشگاه قاهره رفت و از آنجا در سال 1953 به اخذ لیسانس در تاریخ و ادبیات اسلامی نائل گشت. وی سپس به تحصیلات عالی در موطن خود ادامه داد و در سال 1957 از دانشگاه‌هامبورگ درجه دکتری در مطالعات اسلامی دریافت کرد. مادلونگ رساله دکتری خود را تحت نظر اسلام شناسان مشهور آلمانی یعنی اشتروتمان و اشپولر به پایان رسانید. مادلونگ سه سال وابسته فرهنگی سفارت آلمان غربی در بغداد بود و سپس زندگی علمی خود را در زمینه اسلام شناسی به شرح زیر ادامه داد: 1930 استادیار مطالعات اسلامی در دانشگاه تگزاس در اوستین؛ 1964ـ1969 استادیار و دانشیار مطالعات اسلامی در دانشگاه شیکاگو؛ 1969ـ1978 استاد اسلام شناسی در دانشگاه شیکاگو؛ 1978ـ1998 استاد کرسی Laudian در عربی و مطالعات اسلام در دانشگاه آکسفورد. در خور ذکر است که این کرسی، عالی ترین کرسی اسلام شناسی در انگلستان و یکی از مهم ترین کرسی‌ها از نوع خود در جهان است. تدریس عربی در سطح عالی نیز جزو شرایط این کرسی است. مادلونگ به عنوان استاد مدعو در دانشگاه کلمبیا و بسیاری دیگر از دانشگاه‌های آمریکا و اروپا تدریس کرده است. وی عضو تعداد زیادی از مجامع بین المللی اسلام شناسی است و مرتباً در مجامع و کنفرانس‌های بین المللی شرکت می کند. شماری از پژوهش‌های وی به زبان فارسی نیز ترجمه شده است. (سایت اطلاع رسانی آل البیت به نقل از کتاب جانشینی محمد منتشرشده از سوی آستان قدس رضوی)


پانويس