در حال ویرایش علی بن محمد بن محمد شیبانی

پرش به: ناوبری، جستجو

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.
نسخهٔ فعلی متن شما
سطر ۱: سطر ۱:
ابوالحسن علی بن ابی الکرم محمد بن محمد بن عبدالکریم بن عبدالواحد شیبانی معروف به ابن اثیر الجَزَری (Jazari)، ملقب به عز الدین، در سال555 هجری قمری در جزیره ([[بین النهرین]] [[عراق]]) تولد یافت و بعد ها در [[موصل]] ساکن گردید. وی مدتی نیز در [[بغداد]] به کسب علوم رایج زمان خود پرداخت. وی را در انساب عرب و تاریخ آن و علم حدیث چیره دست معرفی کرده اند که کتاب معروف او با نام [[الکامل فی التاریخ]] این امر را روشن می سازد. از وی کتاب دیگری در این رشته با نام [[اللباب فی تهذیب الانساب]] موجود است. وی در سال 630 هجری قمری در موصل درگذشت. <ref> مقدمه [[اللباب فی تهذیب الانساب]]</ref>  
+
[[ابن اثیر]]، ابوالحسن علی بن ابی الکرم محمد بن محمد بن عبدالکریم بن عبدالواحد شیبانی معروف به [[ابن اثیر]] الجَزَری (Jazari)، ملقب به عز الدین، در سال555 هجری قمری در جزیره ([[بین النهرین]] [[عراق]]) تولد یافت و بعد ها در [[موصل]] ساکن گردید. وی مدتی نیز در [[بغداد]] به کسب علوم رایج زمان خود پرداخت. وی را در انساب عرب و تاریخ آن و علم حدیث چیره دست معرفی کرده اند که کتاب معروف او با نام [[الکامل فی التاریخ]] فی التاریخ این امر را روشن می سازد. از وی کتاب دیگری در این رشته با نام [[اللباب فی تهذیب الانساب]] موجود است. وی در سال 630 هجری قمری در [[موصل]] درگذشت. <ref> مقدمه [[اللباب فی تهذیب الانساب]]</ref>  
  
 
== پانویس ==
 
== پانویس ==

لطفاً توجه داشته باشید که فرض می‌شود کلیهٔ مشارکت‌های شما با دایره المعارف فرق اسلامی ممکن است توسط دیگر مشارکت‌کنندگان ویرایش شوند، تغییر یابند یا حذف شوند. اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش شود، اینجا نفرستیدشان.
همچنین شما دارید به ما قول می‌دهید که خودتان این را نوشته‌اید، یا آن را از یک منبع آزاد با مالکیت عمومی یا مشابه آن برداشته‌اید (برای جزئیات بیشتر به دایره المعارف فرق اسلامی:حق تکثیر مراجعه کنید). کارهای دارای حق تکثیر (copyright) را بی‌اجازه نفرستید!

لغو | راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)